top of page
_MG_6542-53.jpg

OVER MIJ

Het menselijk lichaam zit complex en wonderbaarlijk in elkaar. Bij veel klachten is het belangrijk om terug te gaan naar de basis van het functioneren van jouw lichaam en te onderzoeken wat de oorzaak is van klachten. In 2007 ben ik zelf bij een mesoloog terecht gekomen vanwege spijsverteringsklachten.

 

Na een stage van 5 maanden in Ethiopië, kreeg ik na een aantal weken terug in Nederland last van diarree. Via een osteopaat kwam ik terecht bij een mesoloog. Het bleek dat ik een gluten-intolerantie had ontwikkeld. In Ethiopië at ik nauwelijks gluten omdat dit veel minder aanwezig was. Terug in Nederland at ik veel pasta, 6 broodjes per dag, koekjes, etc. Voor mijn spijsvertering teveel tarwegluten! Ik ben een aantal maanden glutenvrij gaan eten om mijn darmen weer in balans te brengen. Sindsdien ga ik jaarlijks voor een APK bij een mesoloog of wanneer ik merk dat mijn lijf ondersteuning nodig heeft. 

Gefascineerd door deze holistische wijze van kijken naar gezondheid en de verbetering van mijn klachten ben ik een aantal jaar geleden gestart met de opleiding tot mesoloog. In 2021 heb ik mijn vierjarige opleiding tot mesoloog afgerond. Ik werk met vitaminen, mineralen, homeopathie, Ayurvedische kruiden en fytotherapie. Leefstijl (voeding, beweging en ontspanning) is ook een belangrijk onderdeel dat ik verwerk in mijn adviezen. 

 

Voor mijn overstap naar mesologie ben ik werkzaam geweest binnen het sociale domein bij de gemeente Amsterdam. 

Terug naar home

bottom of page